برگزاری آئین روز کارگر
برگزاری آئین روز کارگر در سالن آمفی تئاتر شهرک صنعتی اشراق زنجان
در این نشست که با همکاری شرکت شهرکهای صنعتی استان و اداره کل تعاون کار وامور اجتماعی زنجان برگزار شد، کارگران نمونه شاغل در واحدهای تولیدی تجلیل شدند.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان در دوازدهمین روز از اردیبهشت ماه و به مناسبت بزرگداشت روز کار و کارگر، سالن اجتماعات شهرک صنعتی اشراق زنجان میزبان کارگران و مدیران ارشد استان زنجان بود.
استاندار زنجان در این مراسم گفت: کارگران جز اقشاری هستند که در کار خود کم فروشی نکرده و از تمام توان خود مایه میگذارند.
افشارچی افزود: از مشکلات معیشتی کارگران آگاهی داشته و شرمنده این قشر زحمتکش هستیم .
وی با بیان این که ما درگیر یک جنگ تمام عیار با دشمنان هستیم که هدف این جنگ هم به زمین زدن نظام اسلامی است گفت: در این شرایط باید برای مقابله با دشمن بر رشد تولید تمرکز کنیم و کسی هم که تولید را قوام میبخشد، کارگر است.
استاندار، بر ضرورت پیگیری مطالبات کارگران تاکید کرد و افزود: طبقهبندی مشاغل یکی از این موضوعات مهمی ست که باید اجرای آن در واحدهای تولیدی راستیآزمایی شود.
در این دیدار تنی چند از کارگران و نمایندگان صنوف کارگری وکارفرمایی، مشکلات ودرخواست های خود را بیان کردند.
در پایان از ١٠ نفر از کارگران نمونه با اهدا لوح و تندیس روز کارگر تقدیر شد.
این نشست با دعوت اداره کل تعاون ، کار وامور اجتماعی و میزبانی شرکت شهرکهای صنعتی استان برگزار شد.
نظر دهید