چهارشنبه 11 شهریور 1405

دارهای قالی ارگونومیک، یکی از دستاورد خوشه فرش دستباف زنجان است

  • 1397/10/24 - 10:59
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zzu7
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان :

دارهای قالی ارگونومیک، یکی از دستاورد خوشه فرش دستباف زنجان است

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان، گفت: طراحی و ایجاد دارهای قالی ارگونومیک یکی از دستاوردهای مهم خوشه فرش دستباف استان زنجان است.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان زنجان، گفت: طراحی و ایجاد دارهای قالی ارگونومیک یکی از دستاوردهای مهم خوشه فرش دستباف استان زنجان است.

به گزارش روابط عمومي شركت شهركهاي صنعتي استان زنجان، ایرج احمدی افزود: بر اساس مطالعات انجام گرفته توسط عامل توسعه خوشه فرش دستباف زنجان، عوارضی برای بافندگان فرش شناسایی گردید که به دلیل نشست های طولانی مدت و عدم رعایت استانداردهای محیطی از جمله نور، هوا و... مشکلاتی را برای بافندگان ایجاد می کرد که این مشکلات با گذشت زمان منجر به بروز اختلالات در سیستم آناتومی و همچنین بینایی و تنفسی بافندگان می شد.

وی تصریح کرد: بنابراین برای جلوگیری از بروز این مشکلات، طراحی و ایجاد کارگاه دارهای قالی ارگونومیک در دستور کار خوشه فرش دستباف زنجان قرار گرفت و در این راستا 27 فقره دار قالی با اعتبارات شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان خریداری و یک محیط پایلوت در اتحادیه تعاونی فرش دستباف روستایی زنجان برای استقرار این دارها با صندلی های مخصوص و نور کنترل شده ایجاد گردید و فضای اولیه لازم جهت ایجاد و فرهنگ سازی برای این کار فراهم شد.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان اظهار داشت: خوش بختانه اخیرا گرایش به استفاده از این نوع دارهای قالی افزایش یافته و تولید کنندگان دار قالی در استان نیز برای تولید نوع مشابه آن اقدام کرده‌اند.

احمدی در پایان ضمن تاکید بر حمایت از صنایع دستی با قدمت استان گفت: در این راستا تشکیل خوشه های صنایع دستی از جمله چاقو ، مس و ملیه در دستور کار شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان قرار دارد.

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,زنجان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 3910
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب