چهارشنبه 11 شهریور 1405

هیدج؛ تنها یک شهرک صنعتی دولتی و یک شهرک صنعتی خصوصی دارد

  • 1398/10/10 - 09:02
  • - تعداد بازدید: 8
  • - تعداد بازدیدکننده: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZGL8
هشدار مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان در خصوص فریبکاری دلالان با عنوان فروش زمین در شهرکهای صنعتی هیدج:

هیدج؛ تنها یک شهرک صنعتی دولتی و یک شهرک صنعتی خصوصی دارد

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان در خصوص دلال بازی تحت عنوان فروش زمین در شهرکهای صنعتی هیدج هشدار داد.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان در خصوص دلال بازی تحت عنوان فروش زمین در شهرکهای صنعتی هیدج هشدار داد.

به گزارش روابط عمومي شركت شهركهاي صنعتي استان زنجان، ایرج احمدی در پی انتشار شایعاتی در زمینه فروش زمین در شهرکهای صنعتی خصوصی هیدج گفت: در شهر هیدج تنها یک شهرک صنعتی دولتی به نام شهرک صنعتی هیدج وجود دارد و یک شهرک صنعتی غیر دولتی به نام پردیس فناوران نیز با مجوز رسمی از سوی این شرکت، فعالیت می نماید.

وی تصریح کرد: تمامی مجوزهای تاسیس شهرکهای صنعتی غیر دولتی نیز، تنها  از سوی شرکت شهرکهای صنعتی استان صادر می‌شود و افراد و شرکتها راسا نمی توانند اقدام به تاسیس شهرک و فروش زمین نمایند.

مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان با تاکید بر اینکه مردم فریب تبلیغات دروغین برخی فرصت طلبان را با عناوین مختلف نخورند؛ تصریح کرد: به طور یقین این شرکت پیگیری های حقوقی را در این زمینه برای خود محفوظ می‌داند.  

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,زنجان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 8875
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب